Úvod » Mistrovská utkání 2016 - 2017 - 2018 - 2019

MU FK Admira Praha : FK Pardubice B 1:1 (1:1), pk 2:4

publikováno 10.10.2017

Sestava: Bater, Egrt (Zbořil P.), Rohla, Čížek, Zbořil D., Skalický, Rudolf, Bartoň, Liška (61. Kareš), Trnka, Heinzel (70. Krejčí)

Góly: 45. minuta Čížek

Pokutové kopy: Rohla, Krejčí

Další bodová ztráta nás čekala tentokrát na domácí půdě s Pardubicemi. Hosté byli houževnatým a nepříjemným soupeřem, který hrál hodně do těla, ale rozhodně nebyli lepším týmem, o to více nás mrzí zisk pouze jediného bodu.

Naši první příležitost si vytvořil Trnka ve 13. minutě, kdy dostal přihrávku od Lišky a utekl hostujícím zadákům po pravé straně, bohužel z poměrně ostrého úhlu se mu nepodařilo pardubického brankáře propálit. Po této situaci jsme zahrávali rohový kop, ze kterého Rohla netrefil hlavou bránu soupeře. O čtyři minuty později Heinzel kopal standardní situaci z nebezpečné vzdálenosti, ale jeho chytře mířená střela, na kterou brankář vůbec nereagoval, jen těsně minula pravý růžek hostující brány. O pár minut později opět minul pardubickou bránu hlavou Čížek po rohovém kopu. Po sérii promarněných šancí přišel trest ve 35. minutě, kdy naši zadáci nechali střílet hostujícího hráče z hranice šestnáctky a jeho střela bohužel zapadla těsně k tyči a hosté šli překvapivě do vedení. Nesložili jsme zbraně a snažili se s nepříznivým vývojem utkání něco udělat. Ve 40. minutě ještě Liška vyloženou šanci po krásném uvolnění od Trnky neproměnil, ale pár vteřin před poločasovým hvizdem nás do hry vrátil kapitán Čížek, který skóroval hlavou po dobře zahrané standardní situaci Bartoněm.

Do druhého poločasu jsme šli s tím, že na hřišti necháme maximum a uděláme vše pro maximální bodový zisk. Šancí jsme si vytvořili poměrně dost, ale bohužel žádnou z nich jsme nedokázali proměnit. V úvodu druhé půle vykopával Trnkovu střelu hostující hráč z brankové čáry a Liška na odražený míč nedokázal včas zareagovat, aby jej uklidil do sítě. Následně vyslal pěknou střelu na soupeřovu svatyni Rudolf, ale brankář opět svůj tým podržel. A když postupně ve finální fázi selhali Bartoň, Egrt, Rohla i Čížek, všechny pokusy těchto exekutorů skončili vedle hostující brány, skončilo utkání remízou, se kterou rozhodně museli být pardubičtí po předvedeném výkonu maximálně spokojení.

Pokutové kopy proměnili na naší straně Rohla a Krejčí, naopak nedali Zbořil D. a Skalický.

 

Trenéři Jíra, Dixová

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Příspěvky 2.Q2018
příspěvky ve výši 2100,-Kč do 15.4.2018 účet nebo osobně po dohodě

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz