Úvod » Mistrovská utkání 2016 - 2017 - 2018 - 2019

MU FK Admira Praha : FK Jablonec nad Nisou 2:3 (1:0)

publikováno 25.09.2017

Sestava: Zima, Egrt, Rohla, Čížek, Zbořil D., Skalický, Rudolf, Bartoň, Novotný (65. Záruba), Trnka (75. Liška), Heinzel (82. Procházka)

Góly: 27. minuta Rudolf, 85. Čížek

V zápase s Jabloncem jsme chtěli odčinit porážku z minulého kola a vstoupili jsme do zápasu velmi aktivně a s chutí. Díky vysokému presingu jsme dostávali soupeře pod tlak a donutili několikrát chybovat v rozehrávce. Již v osmé minutě zápasu jsme mohli jít do vedení, kdy Trnka přízemním centrem našel ve vápně volného Novotného, ten však v zakončení selhal. O minutu později hlavičkoval těsně vedle soupeřovi brány Heinzel.

V 19. minutě nám zatrnulo, to když, v prvním poločase velmi dobře hrající Trnka „namazal“ zpětnou přihrávkou libereckému útočníkovi, který šel z půlky hřiště sám na brankáře Zimu, ale naštěstí bránu minul. Dalších deset minut se odehrávalo plně v naší režii. Nejprve zahrával Bartoň nacvičený signál z rohového kopu, ale Egrtovu střelu mířící do pravého horního růžku liberecké brány, brankář bravurně vytáhl. Hned z následujícího rohu hlavičkoval Čížek do břevna. Důvod k radosti jsme měli až o pět minut později, to se na pravé straně individuálně prosadil Trnka, ve vápně našel dobře naběhnutého Rudolfa a ten se již nemýlil. O minutu později následovala takřka identická situace, jen aktéry byli Heinzel a Novotný, který však bránu netrefil. Ke konci poločasu jsme polevili v tempu hry, ale na skóre to naštěstí vliv nemělo.

Do druhé půle jsme si bohužel role vyměnili a dostali jsme rychlou vyrovnávací branku již ve 46. minutě, kdy naši zadáci trestuhodně nepokryli hráče v našem pokutovém území. Dalších deset minut stačilo soupeři na to, aby zápas otočil ve svůj prospěch hlavou z malého vápna, kde byl hostující útočník opět zcela neobsazený. My jsme si směrem dopředu ve druhém poločase nevytvořili žádnou brankovou příležitost až do 69. minuty, Trnka však svůj únik po pravém křídle zakončil jen střelou do brankáře. Přestože jsme nehráli tak dobře jako v prvním dějství a soupeř byl v této fázi utkání lepším týmem, podařilo se nám v 85. minutě vyrovnat, po odraženém míči ve vápně skóroval Čížek. Remízu se nám ale nepodařilo udržet a minutu před koncem jsme inkasovali další branku po nedůsledném dohrání v pokutovém území, kdy jsme hostujícímu hráči dali spoustu času a prostoru, aby nekompromisně zavěsil z bezprostřední blízkosti.

 

Trenéři Jíra, Dixová

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Příspěvky 2.Q2018
příspěvky ve výši 2100,-Kč do 15.4.2018 účet nebo osobně po dohodě

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery