Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Mistrovská utkání 2016 - 2017 - 2018 - 2019

MU FK Admira Praha : FK Ústí nad Labem 1:1 (1:1), pk 5:4

publikováno 10.09.2017

Sestava: Zima, Kotek (66. Egrt), Rohla, Čížek, Zbořil D., Skalický, Rudolf, Novák (77. Liška), Karel, Trnka (53. Krejčí), Heinzel

Góly: 42. minuta Heinzel

Pokutové kopy: Rohla, Krejčí, Zbořil D., Skalický, Čížek

ŽK: Čížek (62. minuta)

 

Ve čtvrtém kole jsme na domácí půdě přivítali velmi dobře připraveného a houževnatého soupeře z Ústí nad Labem. Byli jsme si vědomi jeho kvalit a očekávali jsme velmi těžké utkání, což se potvrdilo.

Hned od úvodního hvizdu se hrálo ve vysokém tempu. My byli první, kdo zahrozil, když z levé strany centroval Heinzel, ale míč prosvištěl vápnem soupeře, aniž by ho kdokoliv z našich hráčů dokázal usměrnit do brány. Následně soupeřovu síť rozvlnil stoper Čížek, bohužel kvůli ofsajdu nebyl jeho gól uznán. Následovala tvrdá hra plná osobních soubojů, kdy ani jeden z týmů nechtěl nechat soupeři prostor pro kombinaci a tvoření hry. A tak jsme se dostali k ohrožení ústecké brány až ve 20. minutě hlavou Čížka, které ale bohužel chyběla potřebná razance. O dvě minuty později tísněn ve vápně chytře z otočky vystřelil Karel, ale brankář stál na svém místě a střelu bez větších problémů chytil.

O tři minuty se potvrdilo tolik otřepané „Nedáš, dostaneš.“ Soupeř se prosadil po pravé straně a z první střely na bránu šel ve 25. minutě do vedení. Do dalších slibných šancí se dostali z levé strany nejprve Trnka a pak Heinzel, ale obě přízemní střely brankář hostů zlikvidoval. Když už to vypadalo, že půjdeme do šaten za nepříznivého stavu, prosadil se ve vápně individuálně Karel, našel volného Heinzela, který hlavou vyrovnal.

Hned po přestávce jsme mohli inkasovat, ale naštěstí nás podržel brankář Zima, který bravurně reflexivním zákrokem vyrazil soupeřovu dobře mířenou střelu hlavou. My jsme si v druhé půli žádnou větší gólovou příležitost nepřipravili, za zmínku stojí jen Karlova střela z 57. minuty, která těsně minula soupeřovu svatyni.

V 62. minutě se nechal zbytečně vyloučit kapitán Čížek po žlutém faulu, kdy stáhl soupeřova hráče na půlící čáře za dres. Desetiminutové oslabení jsme přežili bez úhony, patrně díky štěstí, které stálo při střelách soupeře při nás, neboť všechny mířily mimo bránu. Ani po návratu našeho stopera do hry se již na výsledku nic nezměnilo, a tak přišly na řadu pokutové kopy, v nichž všichni naši exekutoři proměnili, takže dva body nakonec zůstaly doma.

 

Trenéři Jíra, Dixová

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Příspěvky 2.Q2018
příspěvky ve výši 2100,-Kč do 15.4.2018 účet nebo osobně po dohodě

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery