Úvod » Mistrovská utkání 2016 - 2017 - 2018 - 2019

MU FC Olympia : FK Admira Praha 0:1 (0:2) + MU FK Admira Praha : FK Teplice B 2:0 (1:0)

publikováno 30.08.2017

MU FC Olympia : FK Admira Praha 0:1 (0:2)

Branky: 1x Karel (10. minuta), 1x Rohla (81. minuta)

Sestava: Záhora, Kareš, Rohla, Čížek, Zbořil D., Skalický, Rudolf, Bartoň, Karel (82. Procházka), Trnka (70. Novotný), Heinzel (75. Krejčí)

 

Na první mistrovské utkání v nové soutěži jsme vyrazili na půdu FC Olympia Hradec Králové a zápas začaly oba týmy od úvodního hvizdu ve vysokém tempu. Během prvních minut byl soupeř lepší na míči, důraznější v osobních soubojích a ve středu hřiště nás přehrával. Žádnou gólovou příležitost si však hradečtí nevytvořili. My jsme se snažili nepolevovat a aktivní hra přinesla kýžené ovoce již v 10. minutě, kdy po křídle utekl domácím zadákům útočník Heinzel, který našel v pokutovém území Karla a ten nadvakrát svou šanci proměnil.

Z následného rozehrání soupeř zahrozil po rychlé útočné akci a zaváhání v obraně nás mohlo stát vyrovnávací branku. Naštěstí soupeř situaci nevyřešil dobře a naši chybu nepotrestal. I nadále se hrál líbivý fotbal ve vysokém tempu, hra se přelévala ze strany na stranu, ale k vyloženým příležitostem se již do poločasového hvizdu nedostal ani jeden z týmů. Za zmínku stojí snad jen hlavička stopera Čížka, který z rohového kopu mířil těsně nad břevno soupeřovi svatyně.

Do druhého poločasu jsme šli s tím, že pokud si chceme z Hradce odvést 3 body, tak nesmíme v převedené hře polevovat, vycházet ze zajištěné obrany a snažit se přidat další branku. Nejblíže k tomu měl v 56. minutě stoper Rohla, který se dostal k míči po rohovém kopu, ale po závaru z malého vápna hostujícího brankáře nepřekonal. Když už to vypadalo, že se gólu nedočkáme ani na jedné straně, opakovala se téměř identická situace z 56. minuty a tentokrát se již Rohla nemýlil a svým premiérovým gólem v dresu Admiry korunoval svůj vynikající výkon. V pěkném utkání jsme rozhodně nebyli celou dobu lepším týmem, ale svou bojovností a týmovým výkonem jsme dokázali naše snažení přetavit v plnohodnotný bodový zisk. Soupeři jsme uštědřili lekci z produktivity, kdy jsme v každém poločase vystřelili pouze dvakrát na bránu a dokázali dvakrát skórovat.

 

Trenéři Jíra, Dixová

 

MU FK Admira Praha : FK Teplice B 2:0 (1:0)

Branky: 1x Trnka (10. minuta), 1x Heinzel (52. minuta)

Sestava: Zima, Kareš, Rohla (46. Egrt), Čížek, Zbořil D., Skalický, Rudolf, Bartoň, Karel (71. Novák), Trnka (68. Novotný), Heinzel

První zápas na domácí půdě proti Teplicím jsme začali poměrně nervózně, vázla nám kombinace a nedařilo se nám podržet míč ve středu hřiště. Přesto jsme šli už v 10. minutě do vedení první střelou na bránu, kdy Trnka krásně uklidil míč k tyči zpoza šestnáctky. O pět minut později mohl naše vedení pojistit Karel, který dostal krásnou kolmici za obranu od Heinzela, následně obešel dva hráče, ale prováhal správný čas ke střele a ze slibně vyhlížející šance nebylo nic. Soupeř o sobě dal vědět až v 19. minutě, kdy se prezentoval první střelou mimo bránu. Ve 26. minutě jsme opět měli šanci náskok zvýšit po krásné kombinaci po pravé straně, kdy se míč dostal po ose Rohla – Karel až k Heinzelovi, který svou střelou sice brankáře hostí překonal, ale míč stačil vykopnout z brankové čáry dobíhající obránce. Ke konci poločasu nás soupeř dostal pod tlak a koledovali jsme si o branku, ale když soupeř nastřelil pouze břevno a neproměnil ani další šance, šli jsme do šaten s jednobrankovým vedením.

Hned v úvodu druhé půle mohl zvýšit Trnka, ale chytrá střela na zadní tyč tentokrát v síti neskončila a jen těsně minula soupeřovu bránu. Druhého gólu jsme se nakonec dočkali v 52. minutě, kdy se Karel prosadil individuálně a našel ve vápně Heinzela, jehož střela již gólová byla. Poslední čtvrthodinku se tepličtí snažili s výsledkem ještě něco udělat ve svůj prospěch, ale do žádné gólové šance jsme je naší zodpovědnou hrou nepustili a tři body zůstaly zaslouženě doma.

 

Trenéři Jíra, Dixová

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Příspěvky 2.Q2018
příspěvky ve výši 2100,-Kč do 15.4.2018 účet nebo osobně po dohodě

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz